Bondens Bord

Prisade Luqaz Ottosson och Ulrika Brydling arbetar med naturlig jordnära mat på rena råvaror. I kretsloppet från närproducerade betande djur, grönsaker och andra odlade grödor bygger de fantastiska måltider. Kockarna lagar mat på plats och är med under sittningen för att dela med sig av sin kunskap och svara på frågor. Maten består av råvaror som är noga utvalda från festivalens många olika utställare.

Välkommen till en helgjuten måltid där vi bjuder på tilltugg, varmrätt, dessert och dryck.

Sittningar lördag och söndag kl 11.30, kl 13.00 och kl 14.30.
Pris 380 kr per person.

För bokning av plats klicka här.
Du kan bara förboka fram till midnatt, natten före måltiden. Vi säljer ev restplatser i informationstältet under dagen.

Önskar du boka en sittning för ditt företag kontakta Susanne Welin-Berger 0707-262 888 eller maila här

Luqaz Ottosson:
En av Gotlands bästa kockar (en av Sveriges 16 bästa kockar två år i Årets kock uttagningen!). Årets Ekokock 2014. Har tidigare arbetat på: 50 kvadrat, Furillen, Lilla Bjers. Driver sedan några år Restaurang Rot, världskänd för matlagning på glas.

Ulrika Brydling:
TV-kock, kokboksförfattare, sitter i juryn för Årets kock och är tävlingsledare för bla Årets Ekokock och Årets kockelev. Har tagit silver i Mat OS, deltagit i kocklandslaget under fyra år.  Föreläser och utbildar inom ämnat hållbar måltid. Älskar Gotland och tillbringar mycket tid här i sitt hur. Ulrika driver Bro Park Krog.

Ulrika Brydling, suverän kock med känsla för det bästa
Luqaz Ottosson, den cyklande kocken som lagar fantastisk mat