Gotlands Skördefestival kortinfo

Den 7-8 september 2019, kl 10-16 firas den gotländska skördetiden med en stor festival. Kärnan är det gotländska; dofter, smaker och traditioner. Utbudet av upplevelser är många för människor i alla åldrar. Här samlas de Gotländska gröna och blå näringarna i två hela dagar för att fira skörden.

Praktisk information

Här hittar ni information om biljetter, transporter, parkering och andra praktiska frågor som kan vara bra att veta innan man besöker Skördefestivalen. Det finns även information om hur festival området ser ut och hur man kan förköpa sina biljetter så att man slipper att köa.

För gruppresor

Att besöka Gotlands Skördefestival under en helg är verkligen en upplevelse! Vill ni ha hjälp med att planera och förboka er gruppresa så kontakta oss gärna så hjälper vi till, läs mer här. Vi ger gärna tips om besöksmål, mat och logi i härlig septembertid.

Program 2019

Här finns ett smakprov på vad man kunde se, uppleva och göra under Gotlands Skördefestival 2018. Vi fyller på men nya möjligheter till upplevelser såsom barnaktiviteter, underhållning, föreläsningar och workshops, maskindemonstrationer, kulinariska höjdpunkter och annat som gör livet gott.

Deltagare vid Gotlands Skördefestival

Här lägger vi ut deltagare, arrangörer, sponsorer och andra glada partners. De listade nedan är de som deltog 2018. Vi gör det lättare för er besökare att planera ert besök på Skördefestivalen eftersom utbudet är så stort och aktiviteterna många.

Kartor över området 2018

Här finns det kartor med alla deltagare och aktiviteter så att det blir lättare att hitta rätt. Deltagarlistor i bokstavsordning hittar du under fliken deltagare. Där kommer det att stå på vilken karta utställaren står och nummer på monter.