Intresseanmälan Gotlands Skördefestival 2020

Intresseanmälan

Kära utställare. Detta år är inte som andra år. Vi har beslutat att vi inte kan genomföra Gotlands Skördefestival på plats på Gotland Grönt Centrum. Vi kommer istället att ta fram en Skördefestivalstidning för att inspirera gotlänningar och besökare att åka runt till gårdsbutiker och restauranger på Gotland för att uppleva skördetiden. Vi kommer även att arbeta med sociala medier för att synliggöra dig som tänkt vara med som utställare och våra sponsorer.

För din kännedom kommer vi i tidningen göra reklam för att man ska söka efter öppettider till gårdsbutiker och restauranger mm i appen Öppet Gotland. Om du inte redan har registrerat dig där så rekommenderar vi att du gör det (det är kostnadsfritt) så att besökare har lättare att hitta dig och veta vilka tider du har öppet.

Vi beklagar att vi inte kan arrangera Gotlands Skördefestival på det sätt som vi brukar, men vi hoppas ändå att vi tillsammans kan lyfta skördetiden på ett trevligt sätt som ger dig många besökare i din verksamhet.

Vi låter den gamla anmälningsblanketten ligga kvar nedan men den gäller inte som du förstår. Har du frågor är det bara att du hör av dig till oss i projektledningen. Klicka här för kontaktuppgifter.

Obs! Det är viktigt att du läser igenom den obligatoriska informationen innan du anmäler ditt intresse. Klicka här för att ta del av den >

Klicka här för prisuppgifter > 

Din intresseanmälan innebär att platsen är garanterad först när du fått bekräftelse och faktura. Tidigast 1/5 skickar vi fakturan.
Sista anmälningsdag är 14/6, anmälan därefter i mån av plats.

När du skickat anmälan får du en kopia till angiven mejladress på uppgifterna du lämnat.

Önskar du en intresseanmälan i pappersform, kontakta Kicki Grönlund

Anmäl dig här:


Boka din annons i Skördefestivalbilagan samtidigt som din anmälan. För att få den extra rabatten på 10% utöver  utställarrabatt skall annonsen vara oss tillhanda senast 14/6. För mer information klicka här och vid intresse mejla till Kicki Grönlund i samband med din anmälan.