Intresseanmälan Gotlands Skördefestival 2020

Intresseanmälan

Vill du vara en del av Gotlands Skördefestival med ditt företag, förening eller arrangemang? Här finns intresseanmälan samt information och riktlinjer för utställare. Sista anmälan är den 14 juni, 2020 för en garanterad plats på årets Skördefestival.

Extra information pga Corona. Det är mycket vi inte vet, men vi tror att vi kommer att kunna genomföra Gotlands Skördefestival enligt plan. Om vi mot all förmodan skulle tvingas ställa in så kommer vi att betala tillbaks hela anmälningsavgiften till alla utställare.

Obs! Det är viktigt att du läser igenom den obligatoriska informationen innan du anmäler ditt intresse. Klicka här för att ta del av den >

Klicka här för prisuppgifter > 

Din intresseanmälan innebär att platsen är garanterad först när du fått bekräftelse och faktura. Tidigast 1/5 skickar vi fakturan.
Sista anmälningsdag är 14/6, anmälan därefter i mån av plats.

När du skickat anmälan får du en kopia till angiven mejladress på uppgifterna du lämnat.

Önskar du en intresseanmälan i pappersform, kontakta Kicki Grönlund

Anmäl dig här:


Boka din annons i Skördefestivalbilagan samtidigt som din anmälan. För att få den extra rabatten på 10% utöver  utställarrabatt skall annonsen vara oss tillhanda senast 14/6. För mer information klicka här och vid intresse mejla till Kicki Grönlund i samband med din anmälan.