Matvandring

Matvandring med Hanna Tunberg, matkonnässör.

Under matvandringen på Gotlands Skördefestival, med Hanna Tunberg som ciceron, gör vi nedslag hos några av de Gotländska livsmedels-producenterna på festivalområdet.  Hanna är mat- och dryckeskonsult och kommer ge deltagarna en presentation av maten och historien bakom produkterna vi får provsmaka. Det kommer ge oss en bild av hur de Gotländska produkterna kommer från jord till bord.

Matvandringen genomförs i samarbete med Swedbank Gotland. Uppskattad tid ca 1 timme och kan bokas på lördag och söndag. Följande tider gäller:
Lördag kl 10.30, 12.30 samt 14.30
Söndag kl 10.30 och kl 12.30

Bokningsavgiften är 20 kr och går till Världens Barn.

Datum:             Lördag 5 september och Söndag 6 september
Tid lördag:       kl 10.30, 12.30 samt 14.30
Tid söndag:     kl 10.30 och kl 12.30
Plats:                 Gotland Grönt Centrum, Lövsta, Gotlands Skördefestival, plats för start av matvandringen meddelas senare.
Bokning:           Här kommer du att kunna klicka för att komma till bokningen