Matvandring

Matvandring med Hanna Tunberg, matkonnässör.

Under matvandringen på Gotlands Skördefestival, med Hanna Tunberg som ciceron, gör vi nedslag hos några av de Gotländska livsmedels-producenterna på festivalområdet.  Hanna är mat- och dryckeskonsult och kommer ge deltagarna en presentation av maten och historien bakom produkterna vi får provsmaka. Det kommer ge oss en bild av hur de Gotländska produkterna kommer från jord till bord.

Matvandringen genomförs i samarbete med Swedbank Gotland. Uppskattad tid ca 1 timme och kan bokas på lördag och söndag klockan 11.00, 13.00, 15.00.

Bokningsavgiften är 20 kr och går till Världens Barn.

Datum:              Lördag 7 september och Söndag 8 september
Tid:                    Kl. 11:00, 13:00, 15:00
Plats:                 Lövsta, Gotlands Skördefestival, plats för start av matvandringen är vid kamelerna framför restaurangen Tina&Maria på Lövsta.
Bokning:           Här klickar du för att komma till bokningen

Du kan bara boka fram till midnatt natten före Matvandringen. Vi säljer lediga restplatser i informationstältet under dagen. Platsen för informationstältet ser du på kartan.