Intresseanmälan Gotlands Skördefestival

Vill du vara en del av Gotlands Skördefestival med ditt företag, förening eller arrangemang? Här finns intresseanmälan samt information och riktlinjer för utställare. Festivalen åter 3-4 september 2022.

Bli funktionär

Tack för det stora intresset att hjälpa till. Vi kan inte ta emot fler anmälningar nu. Vill du vara med och hjälpa till under Skördefestivalen? Gotlands Skördefestival kan genomföras tack vare de sex organisationer som hjälps åt för att arrangera

Annonsera

Vill du medverka som annonsör i tidningsbilagan – Gotlands Skördefestival? Bilagan trycks i ca 15 000 ex och går som bilaga i någon av öns dagstidningar samt läggs ut på strategiska platser. Läs mer i bifogad pdf nedan.  

Program 2022

Här finns ett smakprov på vad man kunde se, uppleva och göra under Gotlands Skördefestival 2019. Vi fyller på men nya möjligheter till upplevelser såsom barnaktiviteter, underhållning, föreläsningar och workshops, maskindemonstrationer, kulinariska höjdpunkter och annat som gör livet gott.

Kartor över området

Så snart vi har kartor över var du hittar olika företag på området 2022 lägger vi ut om här. Klicka på kartan för större bild.