Gotlands Skördefestival

Den 7-8 september 2024, kl 10-16, firas den gotländska skördetiden med en stor festival. Kärnan är det gotländska; dofter, smaker och traditioner. Välkommen till en härlig upplevelse!

Praktisk information

Här hittar ni information om biljetter, transporter, parkering och andra praktiska frågor som kan vara bra att veta innan man besöker Skördefestivalen. Det finns även information om hur festival området ser ut och hur man kan förköpa sina biljetter till ett lägre pris.

Öppet Gotland

Med Öppet Gotland får du full koll på var du kan äta, dricka se och göra något på Gotland. Här hittar du tips på restauranger, caféer, gårdsbutiker, hantverk och mycket mer.

För gruppresor

Att besöka Gotlands Skördefestival under en helg är verkligen en upplevelse! Vill ni ha hjälp med att planera och förboka er gruppresa så kontakta oss gärna så hjälper vi till, läs mer här. Vi ger gärna tips om besöksmål, mat och logi i härlig septembertid.

Program

Här finns ett smakprov på vad man kunde se, uppleva och göra under Gotlands Skördefestival. Vi fyller på men nya möjligheter till upplevelser såsom barnaktiviteter, underhållning, föreläsningar och workshops, maskindemonstrationer, kulinariska höjdpunkter och annat som gör livet gott.

Deltagare vid Gotlands Skördefestival

Här kommer vi att lägga ut deltagare, arrangörer, sponsorer och andra glada partners. De listade nedan är de som deltog 2019. Vi gör det lättare för er besökare att planera ert besök på Skördefestivalen eftersom utbudet är så stort och aktiviteterna många.

Karta över området

Karta 2024 Klicka på kartan för större bild.

Arkiv

Under fliken till höger hittar du de senaste årens programtidning. Fram till 2012 arrangerades Lövstadagen, ett endagsarrangemang i form av en landsbygdsdag. Under 2013 hade Gotland titeln ’Sveriges Matlandet-huvudstad’ och Hushållningssällskapet med flera ville passa på att anordna en årligt