Matvandring

Matvandring med Susanne de Pauli, matälskare. I

Under matvandringen på Gotlands Skördefestival, med Susanne de Pauli som ciceron, gör vi nedslag hos några av de Gotländska livsmedels-producenterna på festivalområdet.  Susanne har ett stort engagemang inom matområdet och kommer ge deltagarna en presentation av maten och historien bakom produkterna vi får provsmaka. Det kommer ge oss en bild av hur de Gotländska produkterna kommer från jord till bord.

Matvandringen genomförs i samarbete med Swedbank Gotland. Uppskattad tid ca 1 timme och kan bokas på lördag och söndag. Följande tider gäller:
Lördag kl 11.00 och kl 13.00
Söndag kl 11.00 och kl 13.00

Bokningsavgiften är 20 kr och går till Världens Barn.

Datum:             Lördag 3 september och Söndag 4 september
Tid lördag:       kl 11.00 och kl 13.00
Tid söndag:     kl 11.00 och kl 13.00
Plats:                 Gotland Grönt Centrum, Lövsta, Gotlands Skördefestival,
plats för start av matvandringen är Gutniska lekar bredvid
demokratitorget.

Bokning:          
Här bokar du lördag kl 11
Här bokar du lördag kl 13
Här bokar du söndag kl 11
Här bokar du söndag kl 13