Som deltagare på Gotlands Skördefestival skall ni uppfylla någon av nedanstående tre punkter:
- Ha en tydlig koppling till den gröna eller blå näringen på Gotland.
- Producera gotländskt hantverk av gotländska råvaror.
- Livsmedel som säljs ska vara odlat/producerat/fiskat/förädlat i första hand på Gotland. Kommunicera tydligt dess ursprung. Vi ser gärna att ni samarbetar med ex. restaurang och producent.
Mat till försäljning
Livsmedel som säljs ska vara odlat/producerat/fiskat/förädlat i första hand på Gotland. Om förädling av råvaran inte finns på Gotland eller endast finns i begränsad mängd går det bra med svensk råvara. Kommunicera tydligt råvarans ursprung vid försäljningsstället.
All mat inklusive snabbmat ska ha gotländsk huvudråvara. Exempel på snabbmat: kebab, gyros, hamburgare och korv ska bestå av gotländsk kött- eller växtfärs.
Grönsaker ska komma från Gotland.
Sträva gärna efter att tillbehör som ketchup och senap i första hand är gotländska i andra hand svenska. Samma gäller desserter, samarbeta gärna med gotländska producenter om du inte tillverkar det själv.
Övrig information
- Vi förbehåller oss rätten att prioritera bland anmälningarna för att få variation av utställare.
- Din intresseanmälan innebär att platsen är garanterad först när du fått bekräftelse för deltagande och faktura.
- Vid betalning efter förfallodatum riskerar ni att platsen erbjuds till annan intresserad.
- Grundavgiften återbetalas ej vid avbokning efter sista juni.
- Platshyra återbetalas inte vid avbokning efter den 9/8 förutom om arrangörerna av Gotlands Skördefestival tvingas ställa in festivalen då återbetalas platshyra och grundavgift.
Klicka här för prisuppgifter >
Vid frågor kontakta Victoria Härlin
Telefon: 0498-770826
Mail: gotlandsskordefestival(at)grontcentrum.se